BlaBlaCultuur

Om onze internationale groeiambities te kunnen realiseren én tegelijkertijd dicht bij onze missie te blijven hebben we bij BlaBlaCar samen 10 actie-gerichte waarden opgesteld. Deze waarden zijn een richtlijn voor alle medewerkers in alle kantoren wereldwijd. Samen is dat het fundament van onze bedrijfscultuur.

We are passionate. We innovate.

values-blablacar-passionate

We zijn gepassioneerd over wat we doen. We zijn graag in beweging en gek op innovaties. We zijn een team met passie, we gebruiken ons hart en hersenen om de wereld net een iets leuker en beter te maken.

In trust we trust.

values-blablacar-intrustwetrust1

Vertrouwen is cruciaal wanneer je grootschalige impact wil hebben. Vertrouwen tussen leden, vertrouwen in ons platform, vertrouwen in ons team. Daarom is vertrouwen bij uitstek iets waar we in geloven, en een belangrijk aspect wat we willen behouden en willen uitbouwen.

The member is the boss.

values-blablacar-thememberistheboss1

BlaBlaCar is eerst en vooral een community. We zijn er vóór en dóór onze leden. We zijn er altijd mee bezig om om hun ervaring centraal te stellen én zijn continu bezig om deze ervaring te verbeteren.

Think it. Built it. Use it.

values-blablacar-thinkit-buildit-useit1

De enige manier om je service te begrijpen en te kunnen verbeteren, is door het zelf te gebruiken. Bij BlaBlaCar carpoolen we allemaal, dit vinden we belangrijk omdat we zo kunnen blijven anticiperen op veranderingen en de vragen vanuit de community beter begrijpen.

Share more. Learn more.

values-blablacar-sharemore-learnmore1

De leden van ons team worden gestimuleerd om regelmatig kennis te delen met anderen binnen de organisatie. Wij geloven er in dat iedereen daar iets aan heeft, om de diversiteit binnen de organisatie te bevatten, als een vorm van inspiratie, en natuurlijk om kennis te delen.

Fail. Learn. Succeed.

values-blablacar-fail-learn-succeed1

Tegenslagen zijn onlosmakelijk verbonden met een leerproces. We moeten niet bang zijn om fouten te maken anders beperken we onszelf te innoveren. Als we samen hard genoeg werken, en hard genoeg proberen, worden we uiteindelijk beter in het verwerken van tegenslagen. Op lange termijn zullen tegenslagen ons alleen maar beter maken in wat we doen.

Done is better than Perfect.

values-blablacar-doneisbetterthanperfect1

De enige manier om te weten of een boot blijft drijven is door een boot te water te laten gaan. We hebben bij BlaBlaCar een cultuur waarbij we dingen gaandeweg optimaliseren. We gaan uit van een ongoing proces van voordurende verbetering, waarbij we ook luisteren naar de feedback van onze community.

Vanity :( Sanity :| Reality :)

values-blablacar-vanity-sanity-reality1

We baseren onze beslissingen niet op assumpties. We controleren onze assumpties voordat we tijd en energie stoppen in de verkeerde richting.

Never Assume. Always check.

values-blablacar-neverassume-alwayscheck1

Laat je niet verleiden door naar de verkeerde data te kijken en streef naar bruikbare en oprechte resultaten. Als je wilt groeien, moet je deze resultaten eerst leren begrijpen, en dan… gaan verbeteren!

Fun&Serious

values-blablacar-funserious

Jezelf serieus nemen zorgt er voor dat je samen plezier kunt hebben. Ons team is Fun&Serious! Als je doet wat je leuk vindt, jezelf en je werk serieus neemt, dan is er genoeg ruimte voor iedereen om te genieten van de reis die we samen afleggen.

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride