Partnership

Opzoek naar een duurzaam partnership en wil je met BlaBlaCar samenwerken?

Wil jouw organisatie ook carpoolen promoten als een economisch en praktisch transport alternatief? Dat kan heel eenvoudig. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe organisaties om een partnership mee aan te gaan.

Optie 1: Widget

Wil je direct zelf aan de slag? Dat kan prima met een BlaBlaCar widget. Je kan deze via een iframe toevoegen op jouw pagina, veel organisaties gebruiken deze optie op hun ‘how to get there’ pagina. Mocht je vragen hebben, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wat houdt het in:

  • De widget werkt via een iframe die je kan toevoegen op de door jouw gewenste pagina in je eigen omgeving.
  • Bezoekers van jouw pagina wordt de mogelijkheid geboden om via BlaBlaCar hun rit te zoeken/aan te bieden.
  • De bezoekers worden doorgelinkt naar een pagina in de BlaBlaCar omgeving om daar hun vervoersoptie te vinden.

Lees de volledige uitleg over onze widgets hier.

Optie 2: Gepersonaliseerde landingspagina

Heb je een speciaal evenement of wil je een op maat gemaakte pagina om de bezoekers van jouw website/event op weg te helpen? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden voor een passend partnership zijn.

Wat houdt het in:

  • Via een doorklik link wordt de bezoeker doorgestuurd naar een gepersonaliseerde landingspagina voor jouw organisatie.
  • Deze link kan geplaatst worden in bijvoorbeeld een mailing, of op je event-/ vervoerspagina.
  • De bezoekers kunnen zich hier registeren bij BlaBlaCar en gebruik maken van het carpool platform

Optie 3: API integratie

Wil je een duurzame vervoersoptie integreren in jouw vervoersaanbod? Ook dat kan via BlaBlaCar. Deze vorm van partnership kan je eenvoudig gratis testen. Is dit iets voor jouw organisatie, bekijk dan deze link voor meer informatie. Vragen? Neem dan contact met ons op!

Wat houdt het in:

  • De API integratie geeft passagiers real-time opties om BlaBlaCar te gebruiken om op bestemming te komen.
  • Deze integratie kan je zelf eenvoudig toevoegen als vervoersoptie in jouw eigen omgeving.

Optie 4… Andere wensen?

Heb je andere wensen om samen te werken? Neem dan vooral contact met ons op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Carpoolen is voor iedereen. We merken dat voor organisaties en locaties die veel bezoekers aantrekken, zoals universiteiten, festivals, (sport)evenementen en toeristische bestemmingen de BlaBlaCar widget een perfecte uitkomst is.

Waarom je carpoolen wil stimuleren?

 

Door carpoolen met BlaBlaCar als vervoersalternatief aan te bieden kan je op een heel praktische en gemakkelijke manier een extra waardevolle optie aan je bezoekers aanbieden. Daarnaast geeft het natuurlijk ook een signaal af dat jullie als organisatie actief bezig zijn op het gebied van duurzaamheid. Dus, door jullie bezoekers te informeren over carpoolen en ze te stimuleren hier gebruik van te maken heb je een positieve impact op jullie organisatie, jullie bezoekers én op onze wereld!

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride