Kerstmarkt bezoeken… Ga je naar Duitsland, Frankrijk of Nederland?

Kerstmarkt bezoeken… Ga je naar Duitsland, Frankrijk of Nederland?

Een knusse kerstmarkt bezoeken? We helpen je graag met plannen, daarom hierbij drie suggesties. Carpool voordelig én gezellig naar de kerstmarkten met BlaBlaCar ;-)

3 Tips voor een gezellig uitstapje naar een kerstmarkt in Duitsland, Frankrijk en Nederland

We vinden het leuk om suggesties voor uitstapjes met jullie te delen. In deze winterse maanden is er geen beter plan dan een knusse kerstmarkt te bezoeken! Houd je van gezelligheid, ben je gek op sfeervolle steden of vind je het leuk om rond te dwalen tussen verschillende kraampjes? Plan dan snel je trip! Uit meer dan 400 kerstmarkten in heel Europa hebben we voor onze Belgische leden 3 kerstmarkten geselecteerd voor een leuk dagje uit:

Düsseldorf Christmas Market

Ontdek wel 6 pleinen vol kerststallen in Düsseldorf!
Data: 17 november – 23 december

Düsseldorf Kerstmarkt met BlaBlaCarWil jij een sfeervolle kerstmarkt bezoeken? Dan ben je in het oude stadscentrum van Düsseldorf op de goede plek. Er worden dan in totaal 6 pleinen omgetoverd. Volg de kerstverlichting om van het ene plein naar het andere te gaan. Elk plein heeft een andere stijl, dat is wat deze stad tot een bijzondere bestemming maakt. Onze favoriet: de historische Marktplatz. Natuurlijk zijn er ook voldoende gezellige kroegjes en restaurantjes in de stad om even tot rust te komen. Heb je juist nog energie over? Ga dan schaatsen op de winterse schaatsbaan!

Düsseldorf is misschien wel de leukste en gezelligste kerstmarkt van Duitsland en goed bereikbaar. Leuk voor een dag tripje of je kan er natuurlijk ook voor een lang weekend naartoe! Geniet ervan!

Vind je rit naar Düsseldorf!

Straatsburg – de Kerstmis Hoofdstad

Geniet van de sfeer van de oudste kerstmarkt van Europa!
Data: 25 november – 31 december

Straatsburg Kerstmarkt met BlaBlaCarWist je dat Straatsburg één van de grootste en oudste kerstmarkten van Europa is? Hij bestaat al sinds 1570! Er zijn meer dan 300 kerststallen verspreid over verschillende plekken door de stad. Je kunt er verschillende dingen vinden, zoals kerstversiering, handwerk, maar ook eten en drinken. Vergeet de “Delicatessen kerstmarkt” niet te bezoeken rond lunchtijd ;-) De kerstverlichting door de hele stad is indrukwekkend en de grote kerstboom op Place Kléber mag je niet missen.

Straatsburg heeft dan misschien wel de oudste kerstmarkt van Europa, toch gaat de stad met de tijd mee! Op verschillende plekken in de stad is gratis wifi te vinden en er is een VR tour gemaakt van de kerstmarkt! Bekijk deze als je alvast een voorproefje wil krijgen :-) Het smaakt vast naar meer… dus plan je trip!

Vind je rit naar Straatsburg!

Royal Christmas Fair in Den Haag

Geef je over aan de koninklijke kerstsfeer in Den Haag
15 december – 23 december

Den Haag Kerstmarkt met BlaBlaCarDeze romantische vertoning is één van de grootste kerstmarkten in Nederland en ligt niet ver van de Belgische grens. Er zijn verschillende podia verspreid over de Royal Christmas Fair, waar optredens van kinderkoren, theatergroepen en ensembles plaatsvinden. De kerstmarkt in het historische centrum van Den Haag is relatief nieuw en wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. De perfecte plek om in Nederland een koninklijk kerstgevoel op te snuiven. De kerstmarkt ligt namelijk om de hoek van het koninklijk paleis aan het Noordeinde.

De atmosfeer van deze markt is waarom men naar Den Haag afreist. Maar je kan in de stad ook goed kerstinkopen doen. Ben je op zoek naar winterkleding, kerst cadeautjes of kerstdecoratie? Dan kan je in Den Haag terecht! Het is een heel leuke winkelstad! Klaar voor een sfeervol bezoekje aan Nederland?

Vind je rit naar Den Haag!

Wanneer ga jij je favoriete Kerstmarkt bezoeken?

Carpool jij binnenkort naar Düsseldorf, Straatsburg of Den Haag? Of maak jij er een Kerstmarkt-tour van en bezoek je meerdere markten? We wensen je in elk geval een sfeervol reisavontuur toe! Carpool naar één van de kerstmarkten en plan je rit met BlaBlaCar!

Vind je rit! Plaats je rit! Inschrijven!

Find out more about

Bestemmingen

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride